Träkilar för korrigering av byggkonstruktioner

Finnkiila Oy i Jyväskylä tillverkar träkilar för korrigering av träkonstruktioner och övrig byggutrustning. Träkilarna lämpar sig särskilt väl för yrkesmässigt byggande och industrin. De kan även beställas i stora kvantiteter för leveranser i hela Finland. Våra produkter håller jämn kvalitet och gör ditt arbete smidigt. Läs mer och kontakta oss!

Det är trevligt att arbeta med färdiga träkilar

Träkilar är det bästa alternativet för korrigering av tak, fasadbeklädnader och konstruktioner. Korrigering är krävande men förbeställda monteringskilar underlättar och snabbar upp arbetet. De förbeställda kilarna är dessutom av jämn kvalitet och billigare än om du gör dem själv. Läs mer och beställ egna!

Produkter för proffsbyggare och industrin

Vi utvecklar olika typer av byggutrustning i samarbete med yrkesverksamma. Vår nyaste produkt är en kilväska som underlättar monteringen av träkilarna, och har tagits fram i samarbete med yrkesverksamma i takbranschen. Läs mer om våra produkter!

Jämn och hållbar kvalitet

Vi strävar efter att hålla kvaliteten på våra produkter i sådan nivå att de är till bästa hjälp för våra kunder. Vi tillverkar monteringskilarna kostnadseffektivt, och ödslar inte onödig tid på ytbehandlingen. På så sätt kan vi även hålla tilltalande priser. Läs mer om vår verksamhet!

Kontakta oss

Vi på Finnkiila Oy vill vara med och utveckla våra kunders lönsamhet och arbetskvalitet. Träkilar i jämn kvalitet och rätt storlek snabbar upp arbetet. Med vår utrustning sker monteringen också enkelt och problemfritt. Kontakta oss för ytterligare information!

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Suosittele meitä/Recommend us/Rekommendera oss